location_category: ture ditore

 • Tur vere dhe rakie në Tiranë

  01/04/2024
  Ne do ju cojme ne nje tur ku do mesoni pikerisht per historine e vreshtave, te rrushit autokton dhe menyren…
 • Berat- Tirana tur ditor

  19/03/2024
  Berati është një destinacion i jashtëzakonshëm në Shqipëri, një qytet i UNESCO-s vetëm 2 orë larg Tiranës. Ejani të shijoni…
 • Shpella e Pëllumbasit- tur në grup

  19/03/2024
  Eksploroni mrekullitë natyrore dhe rëndësinë arkeologjike të Shpellës së Pëllumbasit, vendbanimi më i lashte i faktuar në Tirane, duke nisur…
 • Krujë-Tiranë, tur ditor

  19/03/2024
  Jeni në Tiranë dhe jeni të interesuar të mësoni më shumë për këtë fisnik dhe historinë e tij? Ju rekomandojmë tur…
 • Liqeni i Bovillës- tur ne grup

  19/03/2024
  Liqeni i Bovillës është një nga peizazhet më të bukura të Tiranës, 19 km larg qytetit. Ju mund të shijoni…
 • Mëso artin e qëndisjes dhe punë dore në Tiranë

  12/02/2024
  Qëndisja ëshë një nga artet më të bukura dhe njëkohësisht terapeutike dhe këtë do ta mësojmë sëbashku në një qendistari…
 • Përjeto Tiranën si një vendas

  12/02/2024
  Ky tur është i krijuar për ju që dëshironi të njihnin Tiranën më shumë se sa atraksionet e saj.
 • Vishu me kostume popullore shqiptare

  12/02/2024
  Shqipëria ka një folklor të pasur dhe kostumet popullore janë të një vlerë të jashtëzakonshme. Ne ju prezantojme kostumet popullore…
 • Turi klasik i ecjes në Tiranë

  12/02/2024
  Tirana po ndryshon vazhdimisht çdo ditë. Vitet e fundit qytetit i janë shtuar atraksione të reja, kështu që edhe njerëzit…
 • Tur me ndërtesat e komunizmit në Tiranë

  12/02/2024
  Shqiptarët kanë vuajtur nën regjimin komunist prej 50 vitesh dhe gjurmët e hidhura të historisë mund të gjenden në pjesë…