Restorante në Tiranë

Ballkoni i Dajtit

Ballkoni i Dajtit. Drekë apo darkë me një pamje spektakolare te Tiranes

Amo Sushi- Restorant

Amo Sushi është restoranti i parë aziatik “ALL YOU CAN EAT” në Shqipëri. Formula…

Twin Towers, Blv of Martyrs

Restorant Habitat

Ushqimi është një pjesë shumë e rëndësishme e jetës sonë. Prandaj ne sugjerojmë më…

Rr. Kavajes, Kompleksi Delijorgji

Restorant Morsi në Tiranë

Morsi është një brand restorantesh në Tiranë me kuzhinë fantastike italiane. Ka dy restorante…

Blloku area and Arena Stadium

Restoranti dhe Piceria Veranda

Restoranti dhe Piceria Veranda, një nga restorantet më të mira në Tiranë. Ndodhet brenda…

TEG Shopping Center, QTU Shopping Center

Restorant Terra

Nëse jeni pranë Sheshit Nënë Tereza, ju sugjerojmë Terra Restaurant i Marriott Hotel Tirana.…

“Dervish Hima” Street

Subscribe to our Newsletter!