Restorant Habitat

 • Ushqimi është një pjesë thelbësore e jetës sonë. Kjo është arsyeja pse ne sugjerojmë restorantet më të mira me gatim të mirë dhe shërbim të shkëlqyer kur diskutojmë për restorantet. Pikërisht në Hotel Habitat ndodhet restoranti Habitat, i cili ka një menu të larmishme të specializuar në kuzhinën italiane dhe ushqimet e detit.

  Nëse nuk na besoni, besoni komentet e njerëzve në mbarë botën që e mbajnë mend ende si një nga restorantet më të mira në Tiranë. Ka një ambient elegant, ushqim të jashtëzakonshëm dhe staf mikpritës; i ka të gjitha. Nëse jeni vegjetarian dhe keni ndonjë shqetësim për ushqimin, restoranti Habitat e ka atë pjesë të mbuluar sepse menyja e tyre gjithashtu shërben shumë ushqime të bazuara në kuzhinën vegjetariane.

  Nëse kaloni nëpër Tiranë dhe dëshironi një vakt të këndshëm, jepini vetes një shans të provoni Habitat Restaurant; na besoni, nuk do të pendoheni!

  Rr. Kavajes, Kompleksi Delijorgji

  +0696055050

  https://www.instagram.com/habitat__restaurant/

  https://habitathotel.al/

  info@habitathotel.al

  Subscribe to our Newsletter!