Opera dhe Balet

Shqipëria ka shumë artistë të talentuar në opera dhe ballet, që janë bërë të famshëm në të gjithë botën. Vlen të permendim këngëtarë operistike si Inva Mula, Ermonela Jaho, intrumentistë si Tedi Papavrami, Shkelzen Doli, balerinë si Ilir Kerni, Eno Peçi, Klejdi Kadiu, Ambeta Toromani etj. TKOBAP rregullisht vë në skenë pjesë të baleteve të famshme botërore dhe shqiptare.

Teatri i Operave and Ballet, Skanderbeg Square, Tirana

Skanderbeg Square, Tirana 1000

Kinostudio

Subscribe to our Newsletter!