Atraksione

Tirana është qytet tërheqës dhe intrigues. Ka monumente dhe histori unike. Eshtë një miksim i kulturave që nga koha otomane, pushtimi italian dhe regjimi totalitar dhjetra-vjeçar. Lonely Planet si dhe platforma të tjera dhe website turizmi, e përshkruajnë Tiranën si një vend intrigues, të këndshëm, me gjallëri, pak të komplikuar, por unik në llojin e vet. Do të suprizoheni nga larmishmëria dhe kontrasti që do te gjeni në Tiranë. Reliket e regjimit të vjetër sfidojnë ndërtimet e reja me ngjyra. Ky është qyteti ynë, kjo është Tirana.

Piramida e Tiranës

Piramida e Tiranës është tashmë atraksioni më i veçantë në Tiranë, i cili tashmë…

8RFC+7J, Rruga Dervish Hima 21, Tirana 1001, Shqipëri

Skanderbeg square

Sheshi Skënderbej

Monumenti i Skënderbeut është një monument në sheshin Skënderbej i cili konsiderohet prej më…

The center of Tirana

Qendra Boterore e Bektashinjve

Qendra botërore e Bektashinjve ndodhet në periferi të Tiranës, dhe përbëhet nga një Teqe…

Rr. Dhimiter Karmada

Instalacioni ‘Reja’ Tirane

Instalacioni ‘Reja’ e artistit japonez Sou Fujimoto është një vepër arti monumentale dhe një…

Boulevard of Martyrs, Tirana, Albania

Arena Center dhe Stadiumi Air Albania

Arena Center dhe Stadiumi Air Albania. Arena Center është një eksperience e re autentike…

Sheshi Italia

Avni Rustemi Square

Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Tirana 1001

Bulevardi Deshmoret e Kombit

Rruga Myslym Shyri, Tiranë, Albania

Pallati i Brigadave Tirane

Parku Mbretëror është një magji më vete, me skulptura mitologjike nëpër kopshte, sipas stilit…

Rruga e Elbasanit 58, Tirana 1019, Albania

Subscribe to our Newsletter!