Mirësevjen Verë! Qershori është muaji i parë i verës dhe ndoshta muaji më i populluar në Tiranë. Qytetarët nxitojnë për të përfunduar punën dhe projektet…

29/05/2024

Një udhëtim me biçikleta nga Tirana në Farkë është ideal nëse jeni duke kërkuar këtë lloj aventure në fundjavë. Ne ju rekomandojmë këtë tur…

03/04/2024

Ka plot liqene rreth Tiranës dhe liqene mahnitës të fshehur nëpër malet dhe kodrat e Tiranës, të cilat po i paraqesim në këtë artikull.

03/04/2024

Tirana është e bekuar me bukuritë natyrore që gjenden ne rrethinat e saj, me pamje fantastike. Në rrethinat e Tiranës gjenden të fshehura disa…

03/04/2024

Tirana ka qenë gjithmonë e lidhur me emrin e familjes së famshme Toptani, dikur pronari më i madh i tokës në atë që sot…

03/04/2024

Shumë prej jush mund ta kenë dëgjuar shprehjen “Ju flet Tirana”, e disa mund ta kenë përjetuar me emocion sa herë niste transmetimet radio…

03/04/2024

Shallvare është një emër i çuditshëm, i cili nuk është as në gjuhën shqipe. Zona e pallatave përballë parkut Rinia, e cila është një zonë…

03/04/2024

Tirana është plot me turistë aktualisht, pasi pranvera është periudha më e mirë për të vizituar qytetin. Koha është e mirë, dita u zgjat,…

01/04/2024

10 gjërat që mund të bësh në Tiranë, qe nga Sheshi Skenderbej, te Piramida, te rrenojat ilire, periudha otomane, e deri te natyra ne…

21/03/2024

Subscribe to our Newsletter!