7 Marsi, njihet si festa e Mësuesit në Shqipëri, dhe festohet në të gjitha shkollat dhe universitetit. Eshtë një ditë për të kujtuar e…

07/03/2024

Shqipëria renditet e para në Evropë dhe e dyta në botë për sa i përket rritjes së turistëve të huaj që vizitojnë vendin. Sipas…

01/03/2024

Mirë se vjen pranverë, sezoni më i mirë për të vizituar Tiranën. Marsi është muaji i parë i pranverës dhe lulet lulëzojnë kudo. Nese…

26/02/2024

Historia e Arkitekturës së Tiranës. Tirana është një qytet unik, pasi të gjitha qytetërimet kanë lënë gjurmët e tyre

20/02/2024
Processed with VSCO with a4 preset

Shën Valentini në Tiranë

12/02/2024

Në Shqipëri festohen si Pashkët Katolike dhe ato Ortodokse me një jave diference nga njëra tjetra. Të dyja ditët janë ditë pushimi në Shqipëri…

11/02/2024

10.1 milionë turistë vizituan Shqipërinë në vitin 2023. Turistët vinin nga gjashtë kontinente, kryesisht spanjollë, holandezë dhe italianë.

04/02/2024

Subscribe to our Newsletter!