Eksploro Tiranën

Sapo ke mbërritur në Tiranë dhe nuk di nga t’ia nisësh për ta eksploruar? Ne ju ofrojmë një sërë rekomandimesh dhe artikujsh që ju ndihmojnë të kaloni bukur në qytetin tonë. Tirana ka dy anë: është metropoli i politikës, biznesit, muzikës, arteve dhe jetës së natës dhe nga ana tjetër është një qytet i rrethuar nga kështjella, male dhe bukuri natyrore. Ngjitja në Malin e Dajtit, Eksplorimi i zonave të gjelbra rurale, udhëtimi me biçikletë, ushqimi në restorantet tradicionale të qytetit, janë vetëm disa nga shumë opsione që Tirana ju ofron!

Rreth Tiranës

Learn more

Informacion praktik për Tiranën

Learn more

Ture ditore

Learn more

Jashtë Tiranës

Learn more

Transporti në Tiranë

Learn more

Ture me biçikletë

Learn more