Ture me biçikletë

Qytetit i shtohen çdo vit korsitë e dedikuara për biçikleta. Duke marrë parasysh trafikun e dendur dhe autobusët e mbipopulluar, pedalimi me biçikletë është mënyra më e mirë për të mbërritur më herët në destinacionet tuaja. Nuk ndotet mjedisi dhe është e përshtatshme për shëndetin tuaj.

Tur me biçikletë në Tiranë

Tur me biçikletë në Tiranë Ky tur me bicikletë do t’ju prezantojë me qytetin…

Tirana, Rr Myslym Shyri

Tur me biçikletë në Farkë

Ky tur me biçikletë do t’ju prezantojë me liqenin e Farkës dhe rajonin e…

Myslym Shyri Tirana

Subscribe to our Newsletter!