Ture ditore

Ne kemi zgjedhur këtu disa ide për ture në Tiranë. Ture për eksplorimin e qytetit, ture kulturore apo aventure, ju vetëm zgjidhni atë që doni për të eksploruar Tiranën. Mund të telefononi ndonjë agjenci udhëtimesh, por dhe mund ta ndërtoni vetë itinerarin tuaj.

Tur Vaj Ulliri në Tiranë

Shqipëria po njihet për kulinarinë e saj të vecantë, dhe një nga arsyet kryesore…

Marikaj Tirana

Tur me ndërtesat e komunizmit në Tiranë

Shqiptarët kanë vuajtur nën regjimin komunist prej 50 vitesh dhe gjurmët e hidhura të…

Sheshi Skenderbej

Turi klasik i ecjes në Tiranë

Tirana po ndryshon vazhdimisht çdo ditë. Vitet e fundit qytetit i janë shtuar atraksione…

Sheshi Skenderbej

Vishu me kostume popullore shqiptare

Shqipëria ka një folklor të pasur dhe kostumet popullore janë të një vlerë të…

Përjeto Tiranën si një vendas

Ky tur është i krijuar për ju që dëshironi të njihnin Tiranën më shumë…

Tirana

Mëso artin e qëndisjes dhe punë dore në Tiranë

Qëndisja ëshë një nga artet më të bukura dhe njëkohësisht terapeutike dhe këtë do…

Liqeni i Bovillës- tur ne grup

Liqeni i Bovillës është një nga peizazhet më të bukura të Tiranës, 19 km…

Tirana

Kruja

Krujë-Tiranë, tur ditor

Jeni në Tiranë dhe jeni të interesuar të mësoni më shumë për këtë fisnik…

Tirana

Shpella e Pëllumbasit- tur në grup

Eksploroni mrekullitë natyrore dhe rëndësinë arkeologjike të Shpellës së Pëllumbasit, vendbanimi më i lashte…

Pellumbas Village Tirana

Berat- Tirana tur ditor

Berati është një destinacion i jashtëzakonshëm në Shqipëri, një qytet i UNESCO-s vetëm 2…

Berat, Albania

Subscribe to our Newsletter!