Mëso artin e qëndisjes dhe punë dore në Tiranë

 • Qëndisja ëshë një nga artet më të bukura dhe njëkohësisht terapeutike dhe këtë do ta mësojmë sëbashku në një qendistari në Tiranë. Guida do të takohet me ju dhe do t’ju shoqëroj gjatë gjithë kohës. Njëra nga zonjat do t’ju mësoj hapat fillestare të qëndisjes. Në fund të kesaj eksperience ju do të mund ta merrni me vete punimin tuaj. Do të realizojmë edhe disa foto kujtimi për ju gjatë këtij procesi.

  Ju mund të qëndisni një dedikim me inicialet tuaja, një lule apo diçka tjetër. Punim që keni bërë do ta merrni me vete si një suvenir të bukur nga udhëtimi juaj në Tiranë.

  Kohëzgjatja: 2 orë

  Çmimet: 1 person 60 euro 2-4 persona/ 50 euro secili mbi 5 persona/ 35 euro secili

  Përfshihen: Guida, foto, historia e krijimit të punuar me dorë nga mjeshtri

  ++355692078553

  https://www.facebook.com/VisitTirana

  https://www.instagram.com/visit_tirana/

  Home

  contact@visit-tirana.com

  Subscribe to our Newsletter!