Liqeni i Bovillës- tur ne grup

 • Liqeni i Bovillës është një nga peizazhet më të bukura të Tiranës, 19 km larg qytetit.

  Ju mund të shijoni një pamje mahnitëse të qytetit dhe maleve përreth. Përveç kësaj, ju mund të bëni disa aktivitete sportive, të tilla si shëtitje dhe ngjitje, dhe të shijoni një piknik me miqtë.

  Organizojmë turne në grup nga 1-15 persona çdo ditë.

  Fillojmë në orën 9.00 te Pazari i Ri, afër sheshit Avni Rustemi dhe kthehemi në orën 16.00.

  Distanca në këmbë nga Liqeni është 4.5 km. Ndërsa i afroheni liqenit të Bovillës, shihni digën mbresëlënëse të liqenit. Admironi ujërat vezulluese të liqenit, të vendosur në bazën e malit Gamti.

  Pas rreth 40 minutash ecjeje, arrini në ballkonin e malit dhe shikoni pyllin e gjerë e të rrotulluar dhe kodrat që shtrihen përpara jush. Në këmbët tuaja, shikoni me habi pamjet mahnitëse të liqenit të Bovillës.

  Shënime: Noti në liqen është i disponueshëm vetëm nga maji deri në shtator.

  Detajet e shtegut: Lartësia Min.: 460 m; Lartësia maksimale: 620 m; Lartësia: 160 m; Distanca lart e poshtë: 1,95 km (0,97 km në një drejtim) Vështirësia: mesatare.

  Për të gjitha moshat.

  Të përfshira në çmim: 1 – Transporti Tiranë – Liqeni i Bovillës, Tiranë; 2 – Guida turistike; 3 – Të gjitha hyrjet Çfarë ju nevojitet: 1. Veshje sportive; 2. Këpucë hiking; 3. Shpirt aventurier

  Tirana

  ++355692078553

  https://www.facebook.com/VisitTirana

  https://www.instagram.com/visit_tirana/

  Home

  contact@visit-tirana.com

  Çdo ditë

  Konfirmoni nje ore para udhetimit

  Cmimi varet nga madhesia e grupit duke nisur nga 50 euro/person

  Subscribe to our Newsletter!