Vishu me kostume popullore shqiptare

 • Shqipëria ka një folklor të pasur dhe kostumet popullore janë të një vlerë të jashtëzakonshme. Ne ju prezantojme kostumet popullore te punuara me dore nga te gjitha trevat e Shqiperise. Ju mund te zgjidhni kostumin e zones se preferuar, ne do t’ju shpjegojme historine e kostumit dhe si eshte mbajtur gjallë tradita e ketij punimi deri ne ditet tona.

  Ju mund ta vishni kostumin e zgjedhur dhe te realizoni disa foto kujtimi ne zemer te Tiranes. Pasi pjesëmarrësit të jenë veshur me kostumet popullore, do të shëtisin. Guida e Visit Tiranes do tju shoqëroj gjatë gjithë kesaj eksperience.

  Kohezgjatja e turit 2 ore

  E rendesishme: Personi duhe te lere nje mjet identifikimi pasi dorezon kostumin e merr mbrasht

  ++355692078553

  https://www.facebook.com/VisitTirana

  https://www.instagram.com/visit_tirana/

  Home

  contact@visit-tirana.com

  Subscribe to our Newsletter!