Tur me biçikletë në Farkë

 • Ky tur me biçikletë do t’ju prezantojë me liqenin e Farkës dhe rajonin e Farkës, jashtë Tiranës. Ne do të fillojmë turin në qendër të Tiranës dhe do të marrim rrugën drejt liqenit, ku mund të bëjmë disa pushime dhe të kënaqemi duke u ulur pranë liqenit dhe duke shijuar natyrën përreth nesh. Më pas, pedalojmë drejt liqenit të Farkës, ku shikojmë liqenin dhe Tiranën nga lart—natyrisht edhe malin e Dajtit.
  Më pas vazhdojmë drejt perëndimit (tek lapidari), bëjmë rrethin e dytë nga Picalla dhe përmes parkut të liqenit, kthehemi në Bike Point Albania.
  Në varësi të nisjes vendosim të ndalojmë edhe për një kafe. Biçikletat e rekomanduara për këtë tur janë të tipit “road bike”, të njohura edhe si “race bike” ose “city bike, hibrid bike or trekking bike”. I gjithë turneu zgjat 2-4 orë, plus ndalesa për kafe. Duke qenë se është një xhiro në formë 8-she, mund të rregullohet (shkurtohet) lehtësisht sipas dëshirës së grupit ose nevojave të situatës.

  Myslym Shyri Tirana

  ++355692078553

  https://www.facebook.com/VisitTirana

  https://www.instagram.com/visit_tirana/

  Home

  contact@visit-tirana.com

  Please Book one week in Advance

  Contact@visit-tirana.com

  Subscribe to our Newsletter!