Jashtë Tiranës

Nëse udhëtoni jashtë Tirane, ju do të mahniteni nga variacionet e peisazhit rural. Në ndryshim nga qyteti modern dhe i gjallë i Tiranës, fshatrat dhe rrethinat janë vërtet të gjelbëruara dhe të qeta. Jeta këtu lëviz ngadalë si në kohët e vjetra. Ka disa ferma agro-turizmi, që vërtet do ju kënaqin me ushqimin shumë të mirë dhe organik të gatuar në mënyrat shqiptare. Merrni pak ajër të pastër në një atmosferë relaksuese jashtë Tiranës.

Ujëvara e Besh-Livadhit

Kjo ujëvarë ndodhet në përroin që kalon pranë fshatit Besh-Livadh.

Maja e Tujanit në Tiranë

Mali i Tujanit është një destinacion tjetër i preferuar për ata që pëlqejnë turizmin…

Tujan, Dajti Mount

Shpella e mirë në Tiranë

“Shpella e Mirë” ose ndryshe “Shpella e Shengjergjit”, ndodhet në fshatin Besh-Livadh të Tiranë

Dajti Area

Mali me gropa Tirane

Mali me Gropa është një nga fenomenet e rralla të karstit në Shqipëri dhe…

Mali me Gropa, Dajt

Liqeni i Bovilles Tirane

Liqeni i Bovillës është ujëmbledhësi më i madh i rrethit të Tiranës. Ai furnizohet…

Zall Bastar

Syri i Ciklopit ne Tirane

Syri i Ciklopit eshtë bërë një nga destinacionet relaksuese të turizmit në Tiranë. Kjo…

Old national road Tirana-Elbasan, 4 km from the Village

Shpella e Pellumbasit

Shpella e Pëllumbasit, ose Shpella e Zezë është rreth një orë ngjitje në fshatin…

Pellumbas village, Old road Tirana-Elbasan

Ujevara e Shengjergjit Tirane

Ujëvara ndodhet pranë fshatit Shëgjin, të komunës Shëngjergj. Deri pranë saj, mund të shkohet…

Shengjergj Village

Çfarë të bësh në Kashar

Jo larg qendrës së Tiranës gjendet Kashari, i cili shtrihet në të dy anët…

Buses to Kashar depart from city center behind the Opera

Subscribe to our Newsletter!