location_category: Jashte Tiranes

 • Çfarë të bësh në Kashar

  16/04/2024
  Jo larg qendrës së Tiranës gjendet Kashari, i cili shtrihet në të dy anët e autostradës Tiranë-Durrës. Kashari mund të…
 • Ujevara e Shengjergjit Tirane

  24/02/2024
  Ujëvara ndodhet pranë fshatit Shëgjin, të komunës Shëngjergj. Deri pranë saj, mund të shkohet me makinë dhe rruga është shumë…
 • Shpella e Pellumbasit

  24/02/2024
  Shpella e Pëllumbasit, ose Shpella e Zezë është rreth një orë ngjitje në fshatin e Pëllumbasit, 27 km në juglindje…
 • Syri i Ciklopit ne Tirane

  24/02/2024
  Syri i Ciklopit eshtë bërë një nga destinacionet relaksuese të turizmit në Tiranë. Kjo perlë natyrore e fshehur në Krrabë…
 • Liqeni i Bovilles Tirane

  24/02/2024
  Liqeni i Bovillës është ujëmbledhësi më i madh i rrethit të Tiranës. Ai furnizohet me ujë nga lumi Tërkuzë, i…
 • Mali me gropa Tirane

  24/02/2024
  Mali me Gropa është një nga fenomenet e rralla të karstit në Shqipëri dhe një ndër më të rrallët dhe…
 • Shpella e mirë në Tiranë

  20/02/2024
  "Shpella e Mirë" ose ndryshe "Shpella e Shengjergjit", ndodhet në fshatin Besh-Livadh të Tiranë
 • Maja e Tujanit në Tiranë

  20/02/2024
  Mali i Tujanit është një destinacion tjetër i preferuar për ata që pëlqejnë turizmin e aventurës. I njohur ndryshe si…
 • Ujëvara e Besh-Livadhit

  08/02/2024
  Kjo ujëvarë ndodhet në përroin që kalon pranë fshatit Besh-Livadh.