Amo Sushi- Restorant

 • Amo Sushi është restoranti i parë aziatik “ALL YOU CAN EAT” në Shqipëri. Formula që revolucionon mënyrën tuaj të të ngrënit të sushit.

  CILA ËSHTË FORMULA QË MUND TË HANI?

  Në tre hapa të thjeshtë: Porositni të gjitha pjatat që dëshironi të provoni, Porositni sa të doni, Shijoni shijen e sushit të vërtetë, pa kufi.

  Këtu do të gjeni kulturën e vërtetë të sushit në Shqipëri: do të zbuloni shijen unike të Sol Levante, në një përzierje aromash dhe ndjesish që do të përfshijnë plotësisht dhe totalisht.

  Dritat dhe atmosfera intime e restorantit do t’ju bëjnë të harroni botën e jashtme: kur të uleni, do të katapultoni në një dimension paralel.

  Një dimension i përbërë nga sashimi, maki, tekami dhe uramaki të gjitha të kombinuara me ngjyrat e Orientit. Zbuloni shijen e vërtetë të Azisë në të gjitha dimensionet e saj

  Provoni formulën SUSHI – Gjithçka që mund të hani!

  Twin Towers, Blv of Martyrs

  +0697088688

  https://www.facebook.com/amosushialbania

  https://www.instagram.com/amosushi.albania/

  Kreu

  Subscribe to our Newsletter!