Restoranti dhe Piceria Veranda

 • Restoranti dhe Piceria Veranda është një nga restorantet më të bukura të hapur së fundmi në Tiranë. Ndodhet brenda qendres tregtare Teg (Tirana East Gate).

  Ju ftojmë të shijoni pjatat e veçanta të kuzhinës sonë mesdhetare dhe italiane dhe picën e shijshme me furrë druri, të pushoni në ambientet e bukura, të shijoni një koktej në barin e Verandes dhe ne do t’ju sigurojmë që të mos zhgënjeheni.

  Veranda ka këtë cilësi: nëse vini një herë, do të dëshironi të vini gjithmonë.

  Piceria e ketij restoranti eshte unike.  Ushqim i stilit italian dhe një picë e shijshme e bërë në një furrë druri

  Shijoni pjatat e veçanta të kuzhinës sonë mesdhetare dhe italiane dhe picën e shijshme me furrë druri, relaksohuni në ambientet tona, shijoni një koktej në lokalin tonë dhe ne do të sigurojmë që të mos zhgënjeheni: “Veranda ka këtë cilësi: nëse vini një herë, gjithmonë do të dëshironi të vini”

  TEG Shopping Center, QTU Shopping Center

  +355694004010

  https://www.facebook.com/restorantveranda/

  https://www.instagram.com/restorant.veranda/

  Home 1

  info@restorantveranda.al

  Porosisni ushqimin tuaj ne

  +35569400410

  12.00h-21.30h

   

  Subscribe to our Newsletter!