location_category: Restorante ne Tirane

 • Restorant Terra

  24/02/2024
  Nëse jeni pranë Sheshit Nënë Tereza, ju sugjerojmë Terra Restaurant i Marriott Hotel Tirana. Pavarësisht nga emri në këtë restorant…
 • Restoranti dhe Piceria Veranda

  20/02/2024
  Restoranti dhe Piceria Veranda, një nga restorantet më të mira në Tiranë. Ndodhet brenda qendres tregtare Teg (Tirana East Gate)
 • Restorant Morsi në Tiranë

  07/02/2024
  Morsi është një brand restorantesh në Tiranë me kuzhinë fantastike italiane. Ka dy restorante Morsi në Tiranë dhe një në…
 • Restorant Habitat

  11/01/2024
  Ushqimi është një pjesë shumë e rëndësishme e jetës sonë. Prandaj ne sugjerojmë më të mirën kur flasim për restorante…
 • Amo Sushi- Restorant

  11/01/2024
  Amo Sushi është restoranti i parë aziatik “ALL YOU CAN EAT” në Shqipëri. Formula që revolucionon mënyrën tuaj të të…
 • Ballkoni i Dajtit

  06/05/2023
  Ballkoni i Dajtit. Drekë apo darkë me një pamje spektakolare te Tiranes