Cfarë të bësh në Shkurt

në Tiranë

Më shumë

Qytet shumëngjyrësh

me arkitekturë mikse

Më shumë

Histori e pasur

i lashtë dhe modern

Më shumë

Të bekuar nga natyra

male, lumenj dhe liqene

Më shumë

Tolerancë fetare

qytet mikpritës për të gjithë

Më shumë

Ushqim i shijshem

Cmime te arsyeshme

Më shumë

Jeta e natës

ngjarje të paharrueshme

Më shumë

Më Të rejat

n'Tiranë

Nuk është e lehtë të përshkruash Tiranën me pak fjalë. Përshkrimet si një qytet i gjallë, me ngjyra janë thjesht shprehje për të dhënë idenë e kulturës, pasionit dhe optimizmit që ndihet ne qytetin tonë. Teksa vizitoni një nga atraksionet, muzeumet, kështjellat përreth, apo klubet e natës dhe baret në pjeset më moderne të qytetit, lejoni që t’ju perfshijë emocioni dhe kënaqësia që ju pret në Tiranë. Shpresojmë që të kaloni një kohë të mrekullueshme në kryeqytetin e Shqipërisë, në Tiranë.

Më shumë

Të Rekomanduara

Restorant Terra

Nëse jeni pranë Sheshit Nënë Tereza, ju sugjerojmë Terra Restaurant i Marriott Hotel Tirana.…

“Dervish Hima” Street

Ujevara e Shengjergjit Tirane

Ujëvara ndodhet pranë fshatit Shëgjin, të komunës Shëngjergj. Deri pranë saj, mund të shkohet…

Shengjergj Village

Parku i Aventurave Dajt

Hapja e Parkut të Aventurave ne Dajti Korrik 2017 u bë shumë e njohur. Ju…

National Park of Dajti

Shpella e Pellumbasit

Shpella e Pëllumbasit, ose Shpella e Zezë është rreth një orë ngjitje në fshatin…

Pellumbas village, Old road Tirana-Elbasan

Syri i Ciklopit ne Tirane

Syri i Ciklopit eshtë bërë një nga destinacionet relaksuese të turizmit në Tiranë. Kjo…

Old national road Tirana-Elbasan, 4 km from the Village

Liqeni i Bovilles Tirane

Liqeni i Bovillës është ujëmbledhësi më i madh i rrethit të Tiranës. Ai furnizohet…

Zall Bastar

Mali me gropa Tirane

Mali me Gropa është një nga fenomenet e rralla të karstit në Shqipëri dhe…

Mali me Gropa, Dajt

Veranda Bar

Veranda Bar është pjesë e restorantit Veranda në qendrën TEG në Tiranë. Bari ofron…

TEG Center

Tirana udhetim me traget

Janë disa linja me traget nga qytetet Italiane drejt portit të Durrësit, Shëngjinit dhe…

Tirana me makine

Udhëtimi me makinë në Shqipëri tani është opsion i mirë për të eksploruar vendin,…