Tirana e bekuar me natyrën e saj

Tirana has beautiful nature and a mountainous range, starting from Gamti Moutain, Mountain with Holes, and Dajti Mount.

High hills and beautiful rivers like Erzeni, Terkuza, and Lana create beautiful canyons, caves, and valleys.

With plenty of caves hidden in the surrounding villages of Tirana.

Several lakes, more than ten lakes, natural and artificial, with beautiful flora and fauna, rich in forests and birds.

Starting from Tirana city you will find some parks where you can walk and enjoy the walking and smell of flowers

Nature – Visit Tirana (visit-tirana.com)

If you want to find more about the lakes of Tirana, read the article here: Lakes of Tirana – Visit Tirana (visit-tirana.com)

Here are some waterfall and their locations around Tirana You searched for waterfall – Visit Tirana (visit-tirana.com)

Outside Tirana, you will find many unique villages with valleys, rivers, and cultural attractions such as castles and ruins.

Outside Tirana – Visit Tirana (visit-tirana.com)

Tags:

Share this article

Other News to Read

Udhëtim me biçikleta drejt natyrës dhe traditës së Farkës

Një udhëtim me biçikleta nga Tirana në Farkë është ideal nëse jeni duke kërkuar këtë lloj aventure në…

Liqenet e Tiranes

Ka plot liqene rreth Tiranës dhe liqene mahnitës të fshehur nëpër malet dhe kodrat e Tiranës, të cilat…

Zbuloni Ujëvarat e Tiranës

Tirana është e bekuar me bukuritë natyrore që gjenden ne rrethinat e saj, me pamje fantastike. Në rrethinat…

Historia e Familjes Toptani

Tirana ka qenë gjithmonë e lidhur me emrin e familjes së famshme Toptani, dikur pronari më i madh…

Subscribe to our Newsletter!