Atraksione natyrore

Tirana nuk është vetëm një qytet plot ne njerëz e gjallëri. Qyeti ka dhe një natyrë të bukur dhe relaksuese përreth tij. Ka detin Adriatik ne perëndim vetëm 36 km në qytetin e Durrësit dhe Malin e Dajtit në lindje. Mali i Dajtit mund të eksplorohet me ecje në këmbë, ose me teleferik i cili të ofron pamje panoramike mbi kodrat e Tiranës. Ka parqe që mund të arrihen duke ecur, si Parku i madh pranë liqenit artificial të Tiranës, Kopshti Zoologjik dhe ai Botanik, të cilat kompozojnë së bashku, kurorën e gjelbër të qytetit.

Dajti National Park

At the end of Deshmoret e Kombit Boulevard

Subscribe to our Newsletter!