Kopshti zoologjik në Tiranë

 • Kopshti zoologjik në Tiranë u krijua në 1966. Është i vetmi park zoologjik në Shqipëri dhe administrohet nga Bashkia e Tiranës. Gjendet në zonën e gjelbër të Tiranës, në krah të kopshtit botanik dhe bashkë me parkun e madh bëjnë kurorën e gjelbër të qytetit.

  Kopshti Zoologjik i Tiranës u rihap në Qershor 2022 pasi rivitalizimit dhe me hapësira të mëdha.

  Zoo Park Tirana është i hapur nga e Marta në të Dielë, ora 09:00-20:00. Hyrja e fundit në Zoo Park Tirana është në ora 19:30. Biletaria mbyllet në orën 19:30.

  Gjatë javës, ora 14:30-16:30 si dhe ditën e Hënë, Zoo Park Tirana është i mbyllur.

  Për më shumë informacion: zooparktirana@gmail.com

  Per te rritur:

  Çmimi i plotë: 300 lekë Gjysmë çmimi: 200

  Gjysmë çmimi: 100 Për studentë çmimi 50%.

  zooparktirana@gmail.com

  E Marte deri te Diele
  09:00-14:30
  20:00-6:30

  Subscribe to our Newsletter!