Si të vish në Tiranë

Tirana ndodhet në zemër të Shqipërisë, kështu që ju mund të vini këtu lehtësisht nga të gjitha drejtimet. Aeroporti është shumë afër kryeqytetit, vetëm 20 minuta larg. Por mund të mbërrini gjithashtu me autobus, traget, makinë apo taksi. Varet nga ju

Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza

Aeroporti Nënë Tereza, 17 km në veri perendim të Tiranës është 30 minuta me…

Mother Teresa Airport

Transporti Publik ne Tirane

Ju mund të vini me autobus nga vendet fqinje: Kosova, Mali i Zi, Maqedonia…

Tirana me makine

Udhëtimi me makinë në Shqipëri tani është opsion i mirë për të eksploruar vendin,…

Tirana udhetim me traget

Janë disa linja me traget nga qytetet Italiane drejt portit të Durrësit, Shëngjinit dhe…

Subscribe to our Newsletter!