Tirana udhetim me traget

  • Janë disa linja me traget nga qytetet Italiane drejt portit të Durrësit, Shëngjinit dhe Vlorës.

    Nga Korfuzi vijnë dhjetra tragete në ditë drejt Sarandës vecanërisht në kohën e verës.

    Udhëtimet me traget janë dhe udhëtimi më i lirë për në jug të Shqipërisë nga Europa Perëndimore.

    http://ioniancruises.com/

    Subscribe to our Newsletter!