location_category: Arritja në Tiranë

 • Tirana udhetim me traget

  24/02/2024
  Janë disa linja me traget nga qytetet Italiane drejt portit të Durrësit, Shëngjinit dhe Vlorës. 
 • Tirana me makine

  24/02/2024
  Udhëtimi me makinë në Shqipëri tani është opsion i mirë për të eksploruar vendin, pasi rrugët janë përmisësuar ndjeshëm. I…
 • Transporti Publik ne Tirane

  24/02/2024
  Ju mund të vini me autobus nga vendet fqinje: Kosova, Mali i Zi, Maqedonia apo Greqia. Cdo qytet i Shqipërisë…
 • Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza

  24/02/2024
  Aeroporti Nënë Tereza, 17 km në veri perendim të Tiranës është 30 minuta me makinë nga qendra e qytetit. Për…