Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza

 • Aeroporti Nënë Tereza, 17 km në veri perendim të Tiranës është 30 minuta me makinë nga qendra e qytetit. Për turistët që vijnë në Tiranë për herë të parë, aty ndodhet dhe një qender informacioni për ta, ku cdokush mund të gjejë të dhënat që kërkon, ku të shkojë dhe si. Pranë karuselit të bagazheve, ka dhe bankomate, zyra të këmbimit të parave e gjithcka që i duhet një turisti. Mund të blini sapo të mbërrini një kartë telefoni celular.

  LU-NA shpk ofron shërbimin e transportit te autbousave per pasagjerët nga TIA në Tirane dhe anasjelltas.

  Tarifa e shërbimit për një rrugë është 400 Albanian Lek.

  Oraret e shërbimit:

  Tirane – TIA – Tirane

  Për t’u shërbyer pasagjerëve është vendosur një linjë e rregullt autobusi që ofron shërbim cdo dite 24h. Autobusi është i parkuar në Tiranë mbrapa Pallatit te OPERAS dhe BALETIT. Udhetimi zgjat 30 minuta.

  Tirane – Aeroport: 24 h

  Aeroport – Tirane: 24 h

  Frekuenca; Çdo ditë

  Cmimi: 400 Leke

  Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

  Celulari: 069 29 82 128

  Mother Teresa Airport

  ++355697081800

  http://www.tirana-airport.com/

  info@tirana-airport.com

  Subscribe to our Newsletter!