Transporti Publik ne Tirane

 • Ju mund të vini me autobus nga vendet fqinje: Kosova, Mali i Zi, Maqedonia apo Greqia. Cdo qytet i Shqipërisë ka gjithashtu një autobus direkt për në Tiranë, kryeqytetin e vendit.

  Pavarësisht mbipopullimit të autobusave ndërqytetas, Tirana ndoshta është i vetmi kryeqytet pa terminal Autobusi. Autobusët i zbresin qytetarët në pika të ndryshme të qytetit. Ndoshta do t’ju duhet një taksi pas udhëtimit me autobus për t’ju cuar në qendër.

  Terminali i Autobusave të Jugut, Google Map

  Terminali i autobusave te Veriut, Google Map

  Terminali i Autobusave të Jug-Lindjes, Google Map

  Terminali i Autobusave Ndërkombëtarë dhe Kosovë, Google Map

  Subscribe to our Newsletter!