Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr artistë të huaj. Është një qytet energjitik me një popullsi rinore. Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke krijuar atmosfera fantastike.

Bonbon Festival Tirana 2018

02.08.2018 - 04.08.2018
Tirane

Festivali Colour Day Shqiperi 2018

12.05.2018
Sheshi Skënderbej

Koncerti 'Forca e Shqipërisë' tek Sheshi Skënderbej

28.04.2018 - 29.04.2018
Sheshi Skënderbej

Olimpiada e Start up në Tiranë

14.04.2018
Qendra e Qytetit

Edicioni i 2-të i Panarit Mesdhetar i Turizmit 2018

06.04.2018 - 07.04.2018
Autostrada Tirane -Durres

Opereta 'Lakuriqi i natës' tek Pallati i Kongreseve

31.03.2018 - 03.04.2018
Qendra e Qytetit

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit Tirana 2018

30.03.2018 - 31.03.2018
Sheshi Nene Tereza

Festivali i Teatrove TK-Rin Art 2018

26.03.2018 - 31.03.2018
Qendra e Qytetit

Teelco Voyager tek Pepper Pizza Tirana

24.03.2018
Qendra e Qytetit

'Qiell i Heshtur' tek Teatri Metropol

21.03.2018 - 08.04.2018
Qendra e Qytetit

'Fëmija që shpëtoi Botën' tek Teatri Eksperimental

17.03.2018 - 02.06.2018
Qendra e Qytetit

E shtuna tek Pepper Pizza

17.03.2018
Blloku

BANI D tek Pepper Pizza

16.03.2018
Blloku

E Enjtja tek Pepper Pizza

15.03.2018
Blloku

Dita e Verës 2018

14.03.2018
Parku i Liqenit

Maktbethi në Teatrin Kombëtar

09.03.2018 - 11.03.2018
Qendra e Qytetit

Edicioni i pestë i HoReCa Fair Albania

09.03.2018 - 11.02.2018
Sheshi Nene Tereza

Food & Drink Festival 2018 Albania

09.03.2018 - 11.03.2018
Autostrada Tirane -Durres

Komedia 'Darka e Lamtumirës' tek Teatri Eksperimental

07.03.2018 - 25.03.2018
Qendra e Qytetit

Një trëndafil për çdo buzëqeshje

03.03.2018
Parku i Liqenit

'Semi gjeti një këpucë' në Teatrin e Kukullave

03.03.2018 - 04.03.2018
Qendra e Qytetit

Graffiti Expo/ Kaldea & Dingo B tek Qendra Kulutore Ditart

03.03.2018 - 10.03.2018
Qendra e Qytetit

Chakana Music tek Più 39 Food & Club Tirana

02.03.2018 - 02.02.2018
Blloku

'Ngjyra dhe Forma', ekspozitë tek Galeria kalo

01.03.2018 - 12.03.2018
Qendra e Qytetit

'Gishti' tek Teatri Eksperimental

28.02.2018 - 04.03.2018
Qendra e Qytetit

Panairi Tekno Hotel Expo në Tiranë

23.02.2018 - 25.02.2018
Sheshi Nene Tereza

OPERA SOUL në Muzeun Historik Kombëtar

23.02.2018 - 08.06.2018
Qendra e Qytetit

Critical Mass Tirana 2018

23.02.2018
Sheshi Skënderbej

Etheral Music tek Più 39 Food & Club

17.02.2018
Qendra e Qytetit

'Voyager' tek Pepper Pizza

17.02.2018
Blloku

Eja luaj në parkun tënd

17.02.2018
Rinia Park

Ekspozita 'Larg dhe Afër' tek galleria FAB

16.02.2018 - 26.02.2018
Qendra e Qytetit

Chakana night tek Più 39 Food & Club

16.02.2018
Qendra e Qytetit

'Vienna salutes Tirana'

15.02.2018
Sheshi Nene Tereza

Music Night tek Più 39 Food & Club Tirana

15.02.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita RGB nga artisti Italian Stefano Romano

15.02.2018 - 16.03.2018
Qendra e Qytetit

Shen Valentini te Pazari Ri

14.02.2018
Pazari i Ri

Shën Valentini në Dajt

14.02.2018 - 15.02.2018
Dajti

Tirana dashuron, 14 Shkurt

14.02.2018
Parku i Liqenit

Italian Aperipepper tek Pepper Pizza Tirana

13.02.2018 - 28.02.2018
Blloku

Takim Pune organizuar nga ABCCI

12.02.2018
Qendra e Qytetit

97 vjetori i Tiranes si kryeqytet

11.02.2018
Qendra e Qytetit

E Djela Sportive tek Pepper Pizza Tirana

11.02.2018
Qendra e Qytetit

'Voyager' te Pepper Pizza Tirana

10.02.2018
Qendra e Qytetit

‘Nga sytë e Kllounit’ shfaqje cirku

10.02.2018 - 11.02.2018
Qendra e Qytetit

Panairi i Edukimit jashtë Shqipërisë

09.02.2018 - 10.02.2018
Sheshi Nene Tereza

Music Night tek Più 39 Food & Club Tirana

08.02.2018
Qendra e Qytetit

Kampionati 'Ndeshu Ndryshe'

08.02.2018 - 28.02.2018
Jashte Tirane

‘Shirli Valentina’ tek Teatri Kombëtar

08.02.2018 - 11.02.2018
Qendra e Qytetit

Medea në Teatrin Eksperimental

03.02.2018 - 09.02.2018
Qendra e Qytetit

‘Zhurma qetësie’ ekspozitë në DitArt

03.02.2018 - 15.02.2018
Tirane

Ende ka jetë-koncertë bamirësie

31.01.2018
Qendra e Qytetit

Trajnim ‘Marketingu Dixhital’

31.01.2018
Qendra e Qytetit

Opera ‘Carmen’ tek Pallati i Kongreseve

30.01.2018 - 03.02.2018
Sheshi Nene Tereza

Austro-Hungaria dhe Shqipëria në vitet 1916-1918

26.01.2018 - 27.01.2018
Qendra e Qytetit

Nata e Dymbëdhjetë tek Teatri Metropol

18.01.2018 - 04.02.2018
Qendra e Qytetit

Metropoli Dhuron

18.01.2018 - 04.02.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita ‘Moti i Madh' tek Muzeu Kombëtar

17.01.2018 - 30.01.2018
Qendra e Qytetit

Eni në ndjekje të ëndrrave

13.01.2018 - 14.01.2018
Qendra e Qytetit

Jakup Ferri – ekspozita op op

11.01.2018 - 03.02.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita Ndërkombëtare Onufri, edicioni i 23-të

11.01.2018 - 30.01.2018
Qendra e Qytetit

‘Boeing Boeing’ komedi në Teatrin Eksperimental

06.01.2018 - 10.01.2018
Qendra e Qytetit

'Lodz dhe Tirana’ ekspozitë te Reja

28.12.2017 - 29.12.2017
Qendra e Qytetit

‘Çfarë do bëhem kur të rritem’ nga Gent Hazizi

27.12.2017 - 30.12.2017
Qendra e Qytetit

Babai’ shfaqje në Teatrin Kombëtar

20.12.2017 - 24.12.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita Unë jam Shqiptar tek Muzeu Kombëtar

18.12.2017 - 18.01.2018
Qendra e Qytetit

Plaku i Vitit të Ri në Malin e Dajtit

17.12.2017 - 31.12.2017
Mali Dajtit

Festivali i Trastave 2017

15.12.2017
Qendra e Qytetit

Festojmë me Artizanët tek Pazari i Ri

14.12.2017 - 15.12.2017
Pazari i Ri

Eja këndo me ne, tek Muzeu Kombëtar

12.12.2017
Sheshi Skënderbej

Një histori e fëmijëve dhe filmit

12.12.2017
Qendra e Qytetit

Dajti N’Fest 2017

09.12.2017
Dajti

Downhill - Raundi IV dhe V

09.12.2017
Mali Dajtit

Electronic Beats Urban Culture Festival

08.12.2017 - 10.12.2017
Sheshi Skënderbej

Dama me Kamelie në Teatrin Kombëtar

08.12.2017 - 17.12.2017
Qendra e Qytetit

Panairi 'Konsumo Shqip' në Tiranë

29.11.2017 - 30.11.2017
Tirane

Koncerti i parë elektronik në Shqipëri

29.11.2017
Qendra e Qytetit

Opera 'Skenderbeu' në sheshin Skenderbej

28.11.2017
Qendra e Qytetit

Koncert piano nga Elvis Peçi

27.11.2017
Sheshi Nene Tereza

CrossFit në Parkun e Madh të Tiranës

26.11.2017
Parku i Liqenit

Exil - Déjà vu, balet nga Eno Peçi

25.11.2017 - 26.11.2017
Sheshi Nene Tereza

Sofra Tironse 2017

20.11.2017
Tirane

Nëna dhe fëmija

18.11.2017 - 26.11.2017
Qendra e Qytetit

Mashtrimi

17.11.2017 - 19.11.2017
Qendra e Qytetit

Qitje me hark në Parkun e Madh

17.11.2017
Parku i Liqenit

Ju flet Tirana!

17.11.2017
Qendra e Qytetit

Dita e Çlirimit të Tiranës

17.11.2017
Qendra e Qytetit

Hekuba

16.11.2017
Qendra e Qytetit

Panairi i 20-të i Librit Tirana 2017

15.11.2017 - 19.11.2017
Sheshi Nene Tereza

Klubi i leximit pranë Muzeut Historik Kombëtar

10.11.2017 - 02.03.2018
Qendra e Qytetit

Shumë zhurmë për asgjë

09.11.2017 - 12.11.2017
Qendra e Qytetit

Tirana Kercen - Albania Latin Dance Fest

07.11.2017 - 28.11.2017
Qendra e Qytetit

Orët e Gjelbërta në Park

06.11.2017 - 10.11.2017
Parku i Liqenit

Tramvaji Dëshirë

04.11.2017 - 05.11.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita ‘Armë të mjeshtërve shqiptarë’

03.11.2017 - 13.11.2017
Sheshi Skënderbej

Miss Globe 2017 në Tiranë

03.11.2017
Qendra e Qytetit

Hënat e Fundme

01.11.2017 - 03.11.2017
Qendra e Qytetit

MetroFest në Teatrin e Metropolit

01.11.2017 - 04.11.2017
Qendra e Qytetit

Halloween tek Kopshti Zoologjik

31.10.2017
Parku i Liqenit

Dita Botërore e Qyteteve

31.10.2017
Qendra e Qytetit

Bufe në Pëllumbas, Tiranë

28.10.2017 - 26.11.2017
Jashte Tirane

Party in Pink tek Liqeni Artifical

27.10.2017
Parku i Liqenit

TiranaLexon2017

26.10.2017 - 28.10.2017
Tirane

Çifti i çuditshem

26.10.2017 - 29.10.2017
Qendra e Qytetit

Joss Stone vjen në Tiranë

26.10.2017
Qendra e Qytetit

Festivali i Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri

24.10.2017 - 28.10.2017
Pazari i Ri

Ekspozita ‘Home and abroad’

23.10.2017 - 25.10.2017
Qendra e Qytetit

Erdhën mackat në Kopshtin Zoologjik

22.10.2017
Parku i Liqenit

Gjyshja ka ikur me cirkun në Teatrin e Metropolit

21.10.2017 - 29.10.2017
Qendra e Qytetit

Koncerti Un air de Paris ne Tiranë

19.10.2017
Sheshi Nene Tereza

'55 Hijet e Gay ' në Tiranë

18.10.2017
Qendra e Qytetit

Fëmije erdhi Cirku

18.10.2017
Ali Demi

Inagurimi i Mediterranean Home

14.10.2017
Pazari i Ri

Golf në Park

13.10.2017
Parku i Liqenit

Në Vendin e Shqiponjave 2015 - 2017

13.10.2017 - 23.10.2017
Qendra e Qytetit

Premiera Misto tek Teatri Kombëtar

13.10.2017 - 15.10.2017
Qendra e Qytetit

Pasdite me Dritëroin

13.10.2017
Qendra e Qytetit

Tetori Gjerman 2017 në Tiranë

11.10.2017 - 22.11.2017
Qendra e Qytetit

Kick box në park

04.10.2017
Parku i Liqenit

Një Requiem Gjerman i Brahms

30.09.2017
Qendra e Qytetit

Farka Enduro dhe Vespa Show Fest

30.09.2017
Jashte Tirane

Së Prapthi te Teatri Metropolit

30.09.2017 - 01.10.2017
Qendra e Qytetit

Princesha Teuta

28.09.2017
Sheshi Nene Tereza

8 Femra

27.09.2017 - 01.10.2018
Qendra e Qytetit

Vespa Parade te Pazari i Ri

23.09.2017
Pazari i Ri

Peshkatarët e Perlave

22.09.2017 - 25.09.2017
Qendra e Qytetit

Gipsy Swing & Klezmer Party

21.09.2017
Qendra e Qytetit

Vdes siç vdes një vend

21.09.2017 - 24.09.2017
Qendra e Qytetit

Vdekja e një Mbretëreshe

19.09.2017 - 20.09.2017
Qendra e Qytetit

Finalja e madhe e Youth Trail

16.09.2017
Pazari i Ri

Peza në fest Rebel 2017

16.09.2017 - 17.09.2017
Tirane

Autobiografia Xhevdet Xhafa

14.09.2017 - 14.10.2017
Qendra e Qytetit

Narçizi - Një pseudoperformancë nga Roland Saro

09.09.2017 - 17.09.2017
Qendra e Qytetit

Eja luaj në Parkun tënd

09.09.2017
Qendra e Qytetit

Solomun në Tiranë

08.09.2017
Qendra e Qytetit

Latin Night & Tango Show

06.09.2017
Sheshi Nene Tereza

Albania Enduro Series 2017, Raundi IV

03.09.2017
Jashte Tirane

Hamendjet e një lapsi

01.09.2017 - 08.09.2017
Tirane

Grabitqari i Natyrës

31.08.2017 - 10.09.2017
Tirane

Eja në fshat

31.08.2017
Tirane

Nata e Gjelbër në Park

26.08.2017 - 27.08.2017
Parku i Liqenit

Ekspozita – Ana tjetër e Komunizmit shqiptar

17.08.2017 - 30.08.2017
Qendra e Qytetit

Anibar on tour në Tiranë

08.08.2017
Qendra e Qytetit

10 Netët e Kinemasë Italiane 2017

01.08.2017
Qendra e Qytetit

DokuFest në Tiranë

25.07.2017
Qendra e Qytetit

1-sh me Natyrën - Kamp Veror në Park

17.07.2017 - 28.07.2017
Parku i Liqenit

Opera në Jeans tek Sheshi Skëndërbej

12.07.2017 - 14.07.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita “Ngjyrat e fshehura të Resë”

08.07.2017 - 10.07.2017
Qendra e Qytetit

Festivali Ndërkombëtar i Bandave Frymore 2017

07.07.2017 - 09.07.2017
Qendra e Qytetit

Kinemaja Verore tek Parku Rinia

06.07.2017
Rinia Park

Gumball 3000 rikthehet në Shqipëri

05.07.2017
Sheshi Nene Tereza

Koncert me Muzikë Dhome "Albanian Brass"

02.07.2017
Qendra e Qytetit

Magjia e Cirkut në Parkun e Liqenit

29.06.2017
Parku i Liqenit

Bota e fëmijëve në Galerinë Kombëtare e Arteve

23.06.2017 - 30.07.2017
Qendra e Qytetit

Koncert Tinguj nën Yje

16.06.2017 - 20.06.2017
Qendra e Qytetit

Suksesi “Equus” sërish në skenën e Teatrit Kombëtar

14.06.2017 - 18.06.2017
Qendra e Qytetit

Dy kampe verore te Teatri Metropol

05.06.2017 - 16.06.2017
Qendra e Qytetit

The Rally Albania 2017

03.06.2017 - 10.06.2017
Jashte Tirane

FirstWave Festival

02.06.2017 - 04.06.2017
Parku i Liqenit

Ekspozita Tjetersim e Arben Golemit

02.06.2017 - 23.06.2017
Qendra e Qytetit

1 Qershori në Teatrin Metropol

01.06.2017
Qendra e Qytetit

Shend e Verë

01.06.2017
Parku i Liqenit

Eco Fashion Show 2017

28.05.2017
Qendra e Qytetit

Baleti Lihnida

27.05.2017 - 01.06.2017
Qendra e Qytetit

OPERA HISTORI

26.05.2017
Qendra e Qytetit

Fundi i lojës tek Teatri Metropol

26.05.2017 - 28.05.2017
Qendra e Qytetit

Një vit nën Re

20.05.2017 - 27.05.2017
Qendra e Qytetit

Nga Tirana në Prizren

19.05.2017
Parku i Liqenit

Ceremonia e cmimeve e DocuTIFF 2017

17.05.2017
Parku i Liqenit

Opera Flauti Magjik

15.05.2017 - 17.05.2017
Sheshi Nene Tereza

FuckUp Nights Tirana Vol II

13.05.2017
Tirane

Lukrecia Borxhia në skenën e Teatrit Kombëtar

12.05.2017 - 14.05.2017
Qendra e Qytetit

Maratona Vrapo për Evropën

11.05.2017
Sheshi Nene Tereza

Edicioni i tretë i DocuTIFF

10.05.2017 - 17.05.2017
Qendra e Qytetit

Grand Gala de la Zarzuela në Tiranë

06.05.2017
Qendra e Qytetit

Bienalja e Mesdheut në Shqipëri

04.05.2017 - 28.05.2017
Rinia Park

Moto Fest Albania te sheshi Nene Tereza

30.04.2017
Sheshi Nene Tereza

Gjenerata A ekspozitë nga Julius Eb

26.04.2017 - 15.05.2017
Qendra e Qytetit

1 TULLUMBACE 1 PERQAFIM

22.04.2017
Parku i Liqenit

JOGA NË PARK

21.04.2017
Parku i Liqenit

ESHTE GJANICA

21.04.2017
Qendra e Qytetit

Koncert nga Olen Cesari dhe Inva Mula në Pallatin e Kongreseve

19.04.2017 - 20.04.2017
Sheshi Nene Tereza

Liqeni i Mjellmave në Pallatin e Kongreseve

14.04.2017 - 16.04.2017
Sheshi Nene Tereza

39 Hapat, komedi në Teatrin e Metropolit

14.04.2017 - 04.05.2017
Qendra e Qytetit

Festë e madhe te Pazari i Ri

08.04.2017
Qendra e Qytetit

Latin Night te Reja në Tiranë

04.04.2017
Qendra e Qytetit

Equus, shfaqja drithëruese në Teatrin Kombëtar

01.04.2017 - 02.03.2017
Qendra e Qytetit

General & Playboy, shfaqje në Teatrin e Meteropolit, Tiranë

30.03.2017 - 02.04.2017
Qendra e Qytetit

Cup Song Albania në Tiranë

25.03.2017
Qendra e Qytetit

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Tiranë

24.03.2017 - 25.03.2017
Sheshi Nene Tereza

Shfaqje per femije ne Teatrin e Metropolit

19.03.2017
Qendra e Qytetit

Festivali i Riteve Pranverore

18.03.2017
Jashte Tirane

Bienalja 2-të e Akuarelit Ndërkombëtar në Tiranë

12.03.2017 - 12.04.2017
Qendra e Qytetit

Një Vit Në Një Orë, shfaqja e cirkut në Cirkun Kombëtar

01.03.2017 - 31.03.2017
Qendra e Qytetit

Shfaqja Pasardhësi në Teatrin Kombëtar

28.02.2017
Qendra e Qytetit

Ecje në Bovillë

26.02.2017
Qendra e Qytetit

5 Djelmoshat, komedi në Teatrin Kombëtar të Tiranës

24.02.2017 - 26.02.2017
Qendra e Qytetit

Festivali i Tingujve të Kitarës në Tiranë

16.02.2017 - 18.02.2017
Qendra e Qytetit

Çfare pa kryesherbetorja, komedi ne teatrin Kujtim Spahivogli

11.02.2017 - 25.02.2017
Qendra e Qytetit

“Zgjohu, vëlla arush”, në Teatrin e Metropolit

11.02.2017 - 26.02.2017
Qendra e Qytetit

Familja Tot vjen sërish në Teatrin Kombëtar

09.02.2017 - 12.02.2017
Qendra e Qytetit

Lexim librash pranë liqenit

08.02.2017
Parku i Liqenit

Komedia Mendohu Xhakomino në Teatrin e Metropolit

08.02.2017 - 19.02.2017
Qendra e Qytetit

Opera per Tri Grosh ne Teatrin Kombetar

03.02.2017 - 05.02.2017
Qendra e Qytetit

Koncert Bamiresie nga Spitali Amerikan

27.01.2017
Sheshi Nene Tereza

Kryeveprat e artit Italian të viteve 1900

16.01.2017 - 02.04.2017
Qendra e Qytetit

Cross Country Marathon, Shtegu 2017

15.01.2017
Parku i Liqenit

Koncert per Vitin e Ri te Sheshi Nene Tereza

31.12.2016
Sheshi Nene Tereza

Festë Indiane te Reja

30.12.2016
Qendra e Qytetit

TKOBAP sjell baletin Arrëthyesi

28.12.2016 - 29.12.2016
Qendra e Qytetit

Perqafime falas ne Tirane

27.12.2016
Sheshi Nene Tereza

Marta

21.12.2016 - 28.12.2016
Tirane

Opera La Traviata ne TKOB, ne Tirane

17.12.2016 - 20.12.2016
Qendra e Qytetit

Duke pritur Babagjyshin, koncert për fëmijë

17.12.2016 - 31.12.2016
Parku i Liqenit

Çmimi i 22-të Ndërkombëtar Onufri

15.12.2016 - 01.02.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita Një jetë me kanavacë e Karl Korab në Galeria Kalo

15.12.2016 - 15.02.2017
Sheshi Nene Tereza

Festival Latin te Reja ne diten e Rinise

08.12.2016
Qendra e Qytetit

Ekspozita personale Different e Arben Golemit te Galeria FAB

02.12.2016 - 10.12.2016
Sheshi Nene Tereza

Dajti N'Fest, 28 Nentor

28.11.2016
Dajti

Tirana Taste Evente, shfaqje gatimi ne Vilen 31

21.11.2016 - 24.11.2016
Blloku

Sami i Diaspores 18-20 Nentor ne Tirane

18.11.2016 - 20.11.2016
Qendra e Qytetit

Ekspozita Flas Shqip e artistit shqiptar Roland Tasho

12.11.2016 - 20.11.2016
Qendra e Qytetit

Don Kishoti, ne Teatrin Kombetar

09.11.2016 - 11.11.2016
Qendra e Qytetit

Panairi i Librit ne Tirane

09.11.2016 - 13.11.2016
Sheshi Nene Tereza

gara me motocikleta

06.11.2016
Dajti

Ekspozita Nentor19, te Galeria FAB

05.11.2016 - 15.11.2016
Sheshi Nene Tereza

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat