Hotele ne Tirane

Tirana ofron një numër shumë të madh hotelesh që nga më të lirët deri te ato luksozët të cilat i përshtaten stilit të gjithsecilit. Shumica janë hotele të vegjël me rreth 20-30 dhoma, ku më i madhi është Plazza Hotel me 190 dhoma, Hotel Tirana me 170 dhoma, Sheratoni me 151 dhoma, Rogneri me 136 dhoma. Në shumicën e tyre do gjeni standarde ndërkombëtare, komoditet dhe rehati. Ne kemi përzgjedhur disa prej tyre dhe jua rekomandojmë si hotelet me shërbimin më të mirë në Tiranë. 

Unik është hoteli më i ri në Tiranë, i pozicionuar pranë kopshtit zoologjik, larg zhurmës dhe trafikut të mërzitshëm të kryeqytetit. Në të do të gjeni opsione të ndryshme qëndrimi duke filluar nga suitat e dizenjuara me vizion ...

Më tepër

Nëse po kërkoni të akomodoheni në një vend të rehatshëm por edhe modern që është afër qendrës së Tiranës, Hotel Habitat ofron dhoma të rehatshme, suita, teke, apo familjare. Hoteli ndodhet vetëm 2.2 km larg sheshit Skëndërbej ...

Më tepër

The five-star Mak Albania Hotel is located in a shopping and entertainment complex in the heart of Tirana. A fitness centre, 2 swimming pools, a piano bar and a restaurant are all at guests’ disposal. Luxurious, airy rooms and suites fitted with deep-stained hardwood floors offer air conditioning, ...

Më tepër

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre është Hotelidhe Qendra e Konferencave” e vetme, më e madhe dhe më prestigjoze në Shqipëri, i pozicionuar në Sheshin Qëndror të Tiranës. Hotel me 4 yje qe ofron luks dhe sherbim te personalizuar ...

Më tepër

 

Hotel Habitat Tirana Albania

 

Hotel Unik

 

Dajti ekspres

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies