Hotel Belvedere Dajt

 • Nëse dëshironi të keni pamjen më të mirë nga kryeqyteti i Tiranës, atëherë duhet të bëni provoni te qendroni në Dajti Tower Belvedere Hotel. Hoteli ka një vendndodhje fantastike në një zonë turistike të Parkut Kombëtar të Malit të Dajtit. Përveç panoramës së bukur që do të shijoni nga ky hotel, do të keni mundësinë të rehatoheni në dhoma moderne dhe komode.

  Kompleksi është një paketë e plotë argetimi ku një pije në bar rrotullues dhe një drekë e shijshme në restorantin e hotelit do t’ju kënaqin dhe do t’ju bëjnë të dëshironi të ktheheni. Hotel Dajti Tower Belvedere ka 24 dhoma dhe 3 salla konferencash të gjitha të pajisura për takime biznesi të suksesshme.

  Linze, Tirana

  +355696084599

  http://dajtiekspres.com/

  Subscribe to our Newsletter!