AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA, edicioni i II-të

A ka jetë pa lëvizje? A ka ekonomi pa Automotorizim? A ka turizëm pa transport? A ka zhvillim pa sektorin automotiv?

Automobilizmi, sot dhe nesër, historia dhe nostalgjia, na mbledhin në eventin më të shumëpritur të vitit për pasionin me rrota, UTOMOTIVE FAIR ALBANIA, edicioni i II-të!

Prodhues e përfaqësues të industrisë, shitës e konsumatorë, aktorë e protagonistë të mobilitetit, takohen në Tiranë në datat 26-29 Tetor 2023, Pallati i Kongreseve dhe Sheshet “Italia” e “Nënë Tereza”! Për ambiciet e risitë, politikat e teknologjinë, forumet e B2B, ekspozetë dhe aktivitetet motorsportive!

Bëhuni gati për adrenalinë garash në Kryeqytetin e Sporteve!

Festival of speed, Drift & Burnout Show, Dual Track Race me mjete elektrike, Supermoto, Tirana 24 Hours CrossCountry Endurance Rally Raid dhe për herë të parë… Tirana Grand Prix

Retro e Supermakina, Edukim e Kulturë!

Palace of Congresses

Subscribe to our Newsletter!