Teatër në Tiranë

Teatri është krijuar për të treguar të vërtetën për jetën. Për teatrin shqiptar kjo thënie është e vërtetë. Çdo shfaqje e re transmeton gjendjen shpirtërore të shqiptarëve në periudha të ndryshme. Ne kemi patur vite brilante të komedisë dhe vite të mbushur me drama. Çdo natë mund të shkoni në teatër, dhe të shijoni shfaqjet e mrekullueshme të artistëve shqiptarë. Mund të qeshni ose të qani, por me siguri do ndiheni i përfshirë në cdo shfaqje.

Teatri ArTurbina në Tiranë

I hapur në 2 Korrik 2018, “ArTurbina” është një qendër multifunksionale artistike, një hapësirë…

Sami Frashëri Street

Rr. Ded Gjo Luli, (prapa Muzeut Kombetar),Tiranë

Cirku i Tiranës

Cirku i Tiranës u themelua në vitin 1952 nga një grup artistësh të njohur…

Cirku Kombëtar

Subscribe to our Newsletter!