Sporte në Tiranë

Gjatë dekadave të fundit, Tirana ka përqafuar të gjitha llojet e sporteve. Nëse ju pëlqen të ngjiteni në mal, të notoni, të luani tenis ose të bëni hipizëm në Tiranë do të gjeni vendin e duhur. Edhe pse ka shumë pak klube të organizuara, të apasionuarit pas sportit do t’a gjejnë gjithmonë një zgjidhje. Dhe ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.

National Park of Dajti

Rr. Ali Visha, Nr 8 Tirana

Parku i Aventurave Dajt

Hapja e Parkut të Aventurave ne Dajti Korrik 2017 u bë shumë e njohur. Ju…

National Park of Dajti

Subscribe to our Newsletter!