Rock Tirana Climbing Center

 • Rock Tirana Climbing Center është një palestër fantastike malore, ku alpinistët mund të sfidojnë limitet e tyre fizike dhe të mësojnë rreth këtij sporti aventure. Kjo palestër është krijuar nga një grup të rinjsh, disa vite më parë. Gjendet diku prapa Qytetit Studenti në Tiranë.

  Është e vetmja palestër e këtij lloji në Tiranë. Shumë fëmijë përdorin këtë vend për të mësuar rreth këtij sporti, por gjithashtu organizojnë dhe ditëlindje apo aktivitete shkollore. Gjithashtu kjo qender organizon dhe kurse trajnimi duke praktikuar ngjitjen në zonën malore rreth Tiranës.

  Rr. Ali Visha, Nr 8 Tirana

  www.facebook.com/RockTirana

  www.instagram.com/rocktirana/

  Home

  Subscribe to our Newsletter!