Parku i Aventurave në Dajt Tirane

 • Hapja e Parkut të Aventurave ne Dajti Korrik 2017 u bë shumë e njohur. Ju mund të arrini në park me një makinë ose me teleferik. Me teleferik do të shijoni pamjen e mahnitshme mbi fshatra dhe male dhe çmimi i udhëtimit me teleferik është i përfshirë në çmimin e biletës për në Parkun e Aventurave të Dajtit. Hyrja në parkun e aventurave të Dajtit për 5-7 vjeç është 16€ dhe për 8+ 12€. (përfshirë udhëtimin me teleferik).

  Sapo të mbërrini, mund të shihni se sa shumë njerëzit e duan këtë vend. Ju prisni një kohë për të marrë uniformën e duhur në mënyrë që të mund të filloni udhëtimin e ngjitjes.

  Ky park është për të gjitha moshat.

  Parku i Aventurave ka një përzierje kursesh që u përshtaten të rriturve dhe fëmijëve të moshës 5 vjeç e lart. Kurset variojnë nga të lehta në të vështira me çdo kurs duke përfshirë një sërë pengesash, duke përfshirë rrjetat, litarët dhe zinxhirët. Kurset për të rritur shkojnë deri në 10 metra të larta duke e bërë atë një përvojë sfiduese edhe për vizitorët më aventurierë! As teknikat e ngjitjes dhe as përvoja e veçantë/specifike e fitnesit nuk janë të nevojshme. Është një vend për t’u argëtuar, për të provuar guximin tuaj dhe për të kapërcyer frikën tuaj dhe për të shijuar natyrën e bukur në pyll. Niveli i vështirësisë fillon në një nivel të ulët (gjurmë e verdhë) dhe përparon në një nivel shumë sfidues ose “gjurmë të kuqe”. Fëmijët janë ata që i duan dhe i shijojnë më shumë Parqet e Aventurës. Në park ata mund të veprojnë në mënyrë të pavarur, të provojnë dhe të dështojnë dhe të provojnë përsëri, dhe të kapërcejnë frikën e tyre pa asnjë rrezik. Stafi i Parkut të Aventurave Dajti është shumë i vëmendshëm dhe ndihmues. Çdo shteg përfundon me rreshtim zinxhir, ku njerëzit po rrëshqasin poshtë me shpejtësi nga lart poshtë. Kjo është një përvojë fantastike, dhe ju dëshironi ta bëni atë përsëri dhe përsëri.

  Shumë të huaj apo turistë po e frekuentojnë këtë park që nga hapja e tij. Kjo është një arsye më shumë për të vizituar malin e Dajtit, nga i cili pamja është thjesht spektakolare.

  National Park of Dajti

  +355696084599

  -https://www.instagram.com/dajtiekspres/

  https://dajtiekspres.com/

  info@dajtiekspres.com

  09:00 AM – 05:30 PM

  Subscribe to our Newsletter!