Bare në Tiranë

Baret dhe kafenetë e Tiranës kanë fituar shumë shpejt një reputacion të mirë, si ndër më të mirët në Europën Lindore. Nga kafenetë e cilësisë së parë te birrat e shkëlqyera lokale, çdo turist edhe nga ata më kërkuesit do të kënaqen dhe do ta shijojnë.

Komiteti Bar në Tiranë

Komiteti Bar ne Tirane, Kjo është e para bar kafe e mobiluar me objekte…

Papa Gjon Pali ne krahe te ETC, Tirana, Albania

Veranda Bar

Veranda Bar është pjesë e restorantit Veranda në qendrën TEG në Tiranë. Bari ofron…

TEG Center

Subscribe to our Newsletter!