Veranda Bar

 • Veranda Bar është pjesë e restorantit Veranda në qendrën TEG në Tiranë.

  Bari ofron nga pijet e freskëta deri tek koktejet,  verë shume të mirë, sipas kërkesës tuaj, por dhe pije alkolike, brandi etj.

  Shijojeni pijen me pamje në Veranda Bar në Tiranë.

  Nëse dëshironi, mund të shijoni edhe pijet e ngrohta nga kafeja deri te kapuçino, por edhe akullore dhe të gjitha llojet e ëmbëlsirave.

  Shijoni Verandën me një pije me miqte tuaj!

  TEG Center

  +0694004010

  https://www.facebook.com/restorantveranda/

  https://www.instagram.com/restorant.veranda/

  Home 1

  Subscribe to our Newsletter!