Komiteti Bar në Tiranë

 • Nga baret me te vecanta ne Tirane.

  Një muze ku mund të pini dhe një kafe. Kjo është e para bar kafe e mobiluar me objekte muzeale, të kohës së komunizmit. Bari shfaq një seri sendesh artizanale të kohës së regjimit diktatorial, që gjithsesi është pjesë e trashëgimisë sonë kombëtare.

  Këto objekte vështirë të gjenden diku tjetër, ndaj ju këtu nuk jeni thjesht në kafene por një muze pa biletë.

  Mund të konsumoni pije të ndryshme madje dhe raki, të prodhuar në vend.

  Papa Gjon Pali ne krahe te ETC, Tirana, Albania

  ++355692078553

  https://www.facebook.com/VisitTirana

  https://www.instagram.com/visit_tirana/

  Home

  contact@visit-tirana.com

  Subscribe to our Newsletter!