Takime Biznesi

Tirana është bërë një qendër kryesore për takimet dhe konferencat në rajon. Disa kompani vendase kanë krijuar hapësira dhe dhoma konferencash për të akomoduar dhe organizuar evente të ndryshme të bizneseve me standarde të larta.

Pallati i Kongreseve është ndërtuar në 1982-1986 nga Partia e Punës si një sallë për kongreset dhe konferencat. Sot ky pallat është vendi ku organizohen konferencat, festivalet ekspozitat, ceremoni dhe koncerte festive. Salla kryesore nxë 2100 vetë ...

Më tepër

Tirana International Hotel& Conference Centre, është qëndra më e madhe e Konferencave në Shqipëri, si dhe destinacioni perfekt për të mirëpritur takimin, konferencën apo eventin tuaj. 15 salla konferencash multifuksionale në një hapësirë ...

Më tepër

Hotel Rogner në Tiranë është një hotel i dekoruar mjaft bukur dheështë mjaft i frekuentuar nga të huajt që vizitojnë Shqipërinë, kryesisht nga njerez të biznesit dhe njerëz Vip. Hoteli ka një sallë konferencash që nxë ...

Më tepër

Hotel Sheraton Tirana është gjithashtu një vend i preferuar për takime. Ka një sallë të madhe spektakolare dhe katër salla të tjera më të vogla për të akomoduar nga 10 deri në 500 të ftuar. Nëse zgjidhni të bëni ...

Më tepër

Për evente më të mëdha Tirana Expo Center është vendi i duhur. Ndodhet në periferi të qytetit dhe ofron një sërë sallash shumë funksionale. Nëse planifikoni një panair tregtar, forum, konferencë etj ky është vendi më ...

Më tepër

Tirana Business Park është investimi më i madh privat në pasuri të patundshme në Shqipëri i ndertuar nga Grupi Lindner, dhe ndodhet në bashkinë e Vorës, pranë Aeroprtit Nënë Tereza. Një investim që ka tre E: eksperiencë, ...

Më tepër

 

Editor's choice

 

 

gif_img