Tirana International- konferenca

 • Tirana International Hotel & Conference Centre, është qëndra më e madhe e Konferencave në Shqipëri, si dhe destinacioni perfekt për të mirëpritur takimin, konferencën apo eventin tuaj. 15 salla konferencash multifuksionale në një hapësirë totale prej 3000 m2, të dizenjuara dhe arreduara me kujdes të veçantë ndaj detajeve, mundësojnë organizimin perfekt të çdo eventi.

  Me kapacitet deri 2200 persona, të gjitha sallat kombinojnë funksionalitetin, stilin dhe teknologjinë më të fundit me shërbimin më të lartë e profesional. Pajisjet e teknologjisë së fundit, ato të përkthimit simultan deri në 8 gjuhë, kabinat e përkthimit të inkorporuara në sallat e mëdha si dhe kabinat e lëvizshme të çertifikuara sipas standarteve Europiane, e bëjnë Tirana International Hotel & Conference Centre, lider në organizimin e eventeve në Shqipëri.

  Përdoret gjerësisht nga bizneset dhe korporatat në Tiranë.

  Scanderbeg Square Nr.8, Tiranë

  https://tiranainternational.com/

  Subscribe to our Newsletter!