Takime biznesi

Tirana është bërë një qendër kryesore për takimet dhe konferencat në rajon. Disa kompani vendase kanë krijuar hapësira dhe dhoma konferencash për të akomoduar dhe organizuar evente të ndryshme të bizneseve me standarde të larta.

“Dervish Hima” Street, Tirana, Albania

Scanderbeg Square Nr.8, Tiranë

Subscribe to our Newsletter!