Sallat e konferencave Marriott

 • Planifikues i certifikuar i eventeve dhe dasmave të Marriott

  Ne e dimë se një takim i suksesshëm nuk ndodh rastësisht. Duhet planifikim. Koordinimi. Dhe duke ju dhënë mbështetjen e duhur në kohën e duhur. Në Tirana Marriott Hotel ne kemi rritur dhe inovuar shërbimet e takimeve në mënyra që po ndryshojnë industrinë… dhe mënyrën se si takoheni.

  Duke dhënë ndikimin, që dëshironi dhe veçoritë që ju nevojiten për të bashkuar njerëzit, qëllimet dhe rezultatet. Ne jemi të përkushtuar që ëndrrat tuaja të realizohen, me profesionistë ekspertë të cilët janë të përkushtuar për të bërë çdo detaj siç duhet.

  Kjo përvojë do të thotë gjithashtu se ne jemi në krye të tendencave më të fundit në kuzhinë dhe dekor. Dhe ne jemi gjithmonë të hapur për të provuar diçka të re dhe argëtuese. Në fund të fundit, edhe zemra jonë është në këtë.

  Tags:

  “Dervish Hima” Street, Tirana, Albania

  +355698050502

  https://www.facebook.com/tiranamarriotthotel

  https://www.instagram.com/marriotttirana/

  https://www.marriott.com/en-us/hotels/tiamc-tirana-marriott/overview/

  Subscribe to our Newsletter!