Restorant dhe Piceri Veranda

Për disa të tjerë, kur përmend një qendër tregtare dhe një restorant aty pranë, mendojnë se do të shkojnë në një vend të ngjashëm me parajsën, sepse atje ka pazar më të mirë dhe ushqim të mrekullueshëm. Por të vizitosh restorantin Veranda është një kënaqësi dhe një eksperiencë më vete.

Ka ambjent familjar, të shoqëruar me kënd lojërash për fëmijë, apo me kënd të veçantë për çifte dhe jo vetëm kaq, por edhe ambient të përshtatshëm për grupe sociale apo dreka/darka pune. Nuk e di për ju, por për mua kjo quhet të kesh një paketë gjithëpërfshirëse në një vend.

Një tjetër veçori e veçantë e këtij vendi janë koktejet e shijshme që mund t’i shijojmë me një pamje të mrekullueshme të perëndimit të diellit, të cilat mund t’i shijoni në Verandën e restorantit.

Oh, gati harrova… në restorant Veranda mund të shijoni picat e mrekullueshme dhe të shijshme të gatuara në furrë me dru, të cilat do të lënë përshtypjet më të veçanta që mund të keni pasur ndonjëherë.

Me keto eksperienca te bukura dhe te shijshme, mund te te them moton qe perdorin… Nese vini nje here, do te doni te vini gjithmone.

Share this article

Other News to Read

Çfarë të bësh në Qershor në Tiranë

Mirësevjen Verë! Qershori është muaji i parë i verës dhe ndoshta muaji më i populluar në Tiranë. Qytetarët nxitojnë…

Udhëtim me biçikleta drejt natyrës dhe traditës së Farkës

Një udhëtim me biçikleta nga Tirana në Farkë është ideal nëse jeni duke kërkuar këtë lloj aventure në…

Liqenet e Tiranes

Ka plot liqene rreth Tiranës dhe liqene mahnitës të fshehur nëpër malet dhe kodrat e Tiranës, të cilat…

Subscribe to our Newsletter!