Çfarë të bëni në Tetor 2023 në Tiranë

Vjeshta është tashmë këtu. Nëse planifikoni të vizitoni Tiranën gjatë muajit tetor, do të shihni bukuritë natyrore të vjeshtës. Moti herë është i ngrohtë e herë me shi, por qyteti është më i gjallë se kurrë.

Universitetet po nisin vitin akademik, ndaj shumë studentë nga Shqipëria po vijnë në Tiranë. Tetori është një kohë fantastike për aktivitete në natyrë, shëtitje, koncerte në zona të hapura, etj. Ky është muaji më i bukur i vjeshtës, kështu që ju mund të admironi trazirat e ngjyrave të vjeshtës. Parqet e Tiranës ndryshojnë ngjyrat nga jeshile në të artë, të kuqe dhe të verdhë. Për të kapur të gjitha këto kolazhe të bukura ngjyrash, mos harroni të merrni pjesë në konkursin e fotografive në rrjetet sociale #TiranaVjeshtë2023, i cili zgjat deri më 30 nëntor. Kush e di, ndoshta ju do të jeni fituesi.

 

Aktivitetet në tetor

Gjërat më të preferuara për të bërë në tetor janë aktivitetet në natyrë duke ecur në natyrë mes gjetheve të rëna, ndërsa në fundjavë mund të bëni piknik apo të udhëtoni në fshatra jashtë Tiranës si Pëllumbas, Farkë etj.

Tirana Maratona 2023, e planifikuar për në 22 tetor, është eventi kryesor masiv sportiv që organizohet çdo vit në Tiranë, ku pritet të marrin pjesë qindra njerëz, një brez dukshëm më i ri.

Share this article

Other News to Read

Udhëtim me biçikleta drejt natyrës dhe traditës së Farkës

Një udhëtim me biçikleta nga Tirana në Farkë është ideal nëse jeni duke kërkuar këtë lloj aventure në…

Liqenet e Tiranes

Ka plot liqene rreth Tiranës dhe liqene mahnitës të fshehur nëpër malet dhe kodrat e Tiranës, të cilat…

Zbuloni Ujëvarat e Tiranës

Tirana është e bekuar me bukuritë natyrore që gjenden ne rrethinat e saj, me pamje fantastike. Në rrethinat…

Subscribe to our Newsletter!