Syri i Ciklopit- tur grupi

 • Syri i Ciklopit ndodhet në fshatin Krrabë në Tiranë, 4 km larg fshatit. Nëse doni të dini më shumë për këtë atraksion, lexoni këtu. Si të shkoni atje? Organizojmë turne në grup nga 5-20 persona çdo fundjavë. Fillojmë në orën 9.00 te Pazari i Ri, afër sheshit Avni Rustemi dhe kthehemi në orën 16.00. Kategoria: Ecje Vështirësia: Mesatare Informacion Shkojmë në drejtim të fshatit Krrabë.

  Më pas fillojmë të ecim dhe të eksplorojmë shtigjet e ecjes dhe të zbulojmë këtë pishinë natyrore poshtë një zone malore. Arrijmë në vend dhe nëse moti është i përsosur, mund të notojmë. Bëjmë foto dhe eksplorojmë këtë bukuri dhe më pas ulemi për drekë së bashku.

  Gjatë drekës, ne këndojmë, luajmë lojëra dhe eksplorojmë ide krijuese. Më pas kthehemi në qytet.

  Kur: Çdo fundjavë

  Të përfshira në çmim: 1 – Transporti 2 – Guida turistike 3 – Sanduic dhe Uji Çfarë ju nevojitet: 1 – Veshje sportive 2 – Këpucë hiking 3 – Shpirti aventurier Çmimi për grupe: 20 euro/personi

  Tags:

  Subscribe to our Newsletter!