Piceria Turtle në Tiranë

 • Mirësevini ne Turtles Pizza !

  Ajo çfare ju ofrojmë nuk eshte thjesht nje pice e zakondshme qe mund te gjeni kudo. Aspak! Veçantia e gatimeve tona nuk qëndron vetem tek porcionet e ndryshme qe mund t’iu ofrojmë, por tek variacioni i madh i menusë dhe recetave inovative. Dhe surpriza qendron tek fakti qe ky restorant sapo është hapur, në prill të 2023 në zonën e frekuentuar të Bllokut, dhe ka fituar shumë popullaritet në kaq pak kohe.

  Ky fakt është një garanci për shijen e ushqimeve që ofrojme sigurisht dhe një shërbim të shpejtë dhe shumë cilësor me klientin. Vetë emri i picerise është dicka shume simbolike dhe tërheqëse sidomos për femijerine tone. ”

  Turtles Pizza” i referohet pikerisht serise se famshme vizatimore ‘Turtles Ninja’ dhe dashurisë së madhe qe kishin personazhet e saj për picat. Prandaj nese keni deshire të beni nje kapërcim në te kaluaren dhe te shijoni dicka qe ja vlen me te vertet, ejani ne Turtles Pizza!

  Perlat Rexhepi Street, Ish Blloku, Tirana

  +355693099999

  https://www.instagram.com/turtlespizza__/

  https://turtlespizza.al/turtlespizza-menu.pdf

  Subscribe to our Newsletter!