Mësojmë të kërcejmë valle popullore

 • Shqipëria është mjaft e pasur në folklor. Muzika dhe kostumet dallojne jo vetem nga veriu ne jug, por edhe nga nje fshat ne tjetrin. Per te huajt perben shume interes kjo larmi kercimesh e kostumesh, kaq te ndryshme dhe me kaq histori te bukura per te treguar. Ne do mesojme 5 valle kryesore ne kete tur, duke nisur nga vallja e Tiranes, Napoloni, Vallja e Tropojes, e Kukesit dhe Pogonishte e Jugut

  Nëse jeni të interesuar të mësoni mbi vallen popullore të Tiranës dhe doni të mësoni nga një profesioniste, kjo është përvoja që ne sugjerojmë për ju. Do të mësojmë vallen e Napolonit, e cila është valle e Shqipërisë së Mesme.

  Do të takohemi me valltaren profesioniste të Ansamblit të Tiranës, te Shkolla e Baletit

  Fillimisht do t’ju shpjegohet se çfarë ka të veçantë ky kërcim dhe do ta praktikojmë derisa ta mësoj i gjithë grupi.

  Në fund do të visheni me kostumet popullore dhe do të bëni kërcimin që mësuat.

  Gjithashtu mund te shijoni dhe vallet e grupit te profesionisteve ne kete shkolle

  Tirana

  ++355692078553

  https://www.facebook.com/VisitTirana

  https://www.instagram.com/visit_tirana/

  Home

  contact@visit-tirana.com

  Çdo të henë dhe te merkurë

  Nga ora 13.00-14.30

  Per grupe deri ne 5 persona

  Cmimi eshte 60 euro/person

  Subscribe to our Newsletter!