Tirana Street Food Festival

TSFF 2023 do te organizohet në datat 15-20 nëntor. Se bashku do te jemi në Sheshin Skënderbej duke shijuar ushqimet dhe kombinimet nga më të mirat. Ju mirëpresim me miqtë tuaj për 6 ditë rresht në Tirana Street Food Festival.
🗓️ 15-20 Nëntor 2023

Skanderbeg Square Tirana

Subscribe to our Newsletter!