Panairi i Librit 2023

Panairi i Tiranës, i vetmi që mbledh të gjitha ngjarjet më interesante të librit, gjatë një viti!
Ekspozim, prezantime, takime me autorë, shkrimtarë të huaj të ftuar, libra të rinj, çmimet e panairit, konferenca, Sofaja e librit dhe më shumë!
Ju presim. Botuesit do të sjellin librat e tyre më të mirë. Do të jetë një festë e bukur.

Palace of Congresses Tirana

Subscribe to our Newsletter!